Ruim jouw koffer op
in zeven dagen

Hoe ziet jouw koffer eruit? Heb jij een koffer vol bagage uit het verleden of juist een lege backpack die jij wilt vullen met toekomstdromen? Stop jij jouw reistas lukraak voller en voller en voel jij amper dat je hem al die tijd meetorst?

Hoe jouw koffer eruitziet en hoe jij hem vult is aan jou. Soms is het fijn als iemand anders jou even helpt tillen, zodat jij een pas op de plaats kunt maken en kunt zien waar je staat. Is alle bagage nog wel van nut? Misschien is het tijd jouw koffer binnenstebuiten te keren, te rangschikken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten en tools. Zodat jij jouw reis lichter, gerichter en energieker kunt vervolgen.

Ondernemende coachweek
De Binnenstebuiten Week is een verrassende coachweek voor ondernemers en directeuren die wendbaarheid zoeken. Voor managers die hun persoonlijk leiderschap willen aanscherpen. Voor mensen die sterker in hun schoenen willen staan op het moment dat zij een loopbaankeuze moeten maken.


Durven en willen

Kortom, de coachweek is er voor jou en elk ander mens dat op een kruispunt staat in het - werkende - leven en behoefte heeft aan reflectie in een snel veranderende wereld. Voor avonturiers die een ontdekkingsreis durven en willen maken. Nee, wij reiken de oplossingen niet op een presenteerblaadje aan. Jij gaat zelf aan de slag om jouw antwoorden van binnen naar buiten te brengen en tot concrete keuzes, stappen en acties te komen.

Eigen keuzes

Wij dagen jou uit in deze coachweek jouw eigen weg te gaan en keuzes te maken binnen ons programma. Of jij nu één-op-één coachgesprekken voert, de kok helpt in de keuken, je overgeeft aan yoga of muziek, een rondje hardloopt of in jezelf keert tijdens het stilteontbijt: jij bepaalt, waar jij behoefte aan hebt.


Diverse tools

Dat gebeurt niet helemaal vrijblijvend. Na de intake stel jij jezelf een ontwikkeldoel, dat gedurende het gehele traject leidend is voor jou en de coaches. Het programma helpt grenzen te verleggen, belemmerende patronen te doorbreken, van perspectief te veranderen en het vizier te richten op mogelijkheden. Het is gebaseerd op diverse coachingsmethodieken, waaronder Solution Focused Coaching en Ikigai. We werken met theorie van Marinus Knoope,

Stephen Covey. Brené Brown en Byron Katie. Zo leeg en vul jij jouw koffer gericht.


Ervaren coaches

Onze coaches en workshopleiders staan voor jou klaar met hun typerende rode koffers. Die hebben zij gevuld met hun eigen talenten, ervaringen en tools om jou verder te helpen. Zo krijg jij tijdens de coachweek alle handreikingen om te ontdekken wie jij bent en waar jij staat.


Nieuwe coachweken

• 14 tot en met 20 oktober 2019

• 22 tot en met 28 juni 2020

• 19 tot en met 25 oktober 2020