Ruim jouw koffer op
in zes maanden

Hoe ziet jouw koffer eruit? Heb jij een koffer vol bagage uit het verleden of juist een lege backpack die jij wilt vullen met toekomstdromen? Stop jij jouw reistas lukraak voller en voller en voel jij amper dat je hem al die tijd meetorst?

Hoe jouw koffer eruitziet en hoe jij hem vult is aan jou. Soms is het fijn als iemand anders jou even helpt tillen, zodat jij een pas op de plaats kunt maken en kunt zien waar je staat. Is alle bagage nog wel van nut? Misschien is het tijd jouw koffer binnenstebuiten te keren, te rangschikken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten en tools. Zodat jij jouw reis lichter, gerichter en energieker kunt vervolgen.

Jouw keuzes, jouw reis
De Binnenstebuiten Boost bestrijkt zes maanden, inclusief een coachweek op locatie. Het coachtraject is een verrassend en intensief programma voor mensen uit alle lagen van organisaties die persoonlijke wendbaarheid willen versterken. Voor bedrijven en HR-teams die actief aan de duurzame inzetbaarheid van hun mensen willen werken. Voor mensen die hun persoonlijk leiderschap willen aanscherpen. Voor mensen die sterker in hun schoenen willen staan op het moment dat zij een loopbaankeuze moeten maken.


Durven en willen

Kortom, de Binnenstebuiten Boost is er voor jou en elk ander mens dat op een kruispunt staat in het - werkende - leven en behoefte heeft aan reflectie in een snel veranderende wereld. Voor avonturiers die een ontdekkingsreis durven en willen maken. Nee, wij reiken de oplossingen niet op een presenteerblaadje aan. Jij bepaalt jouw ontwikkeldoelen en gaat gedurende een halfjaar zelf aan de slag om jouw antwoorden van binnen naar buiten te brengen. En om tot concrete keuzes, stappen en acties te komen, natuurlijk.

Coachweek op locatie

Een belangrijk onderdeel in de Binnenstebuiten Boost is de coachweek op locatie. Hierbij stap je uit de hectiek van het leven en focus je echt op jouw ontwikkeldoelen. Tijdens deze week dagen onze coaches jou uit jouw eigen weg te gaan en keuzes te maken binnen ons programma. Of jij nu één-op-één coachgesprekken voert, de kok helpt in de keuken, je overgeeft aan yoga of muziek, een rondje hardloopt of in jezelf keert tijdens het stilteontbijt: jij bepaalt, waar jij behoefte aan hebt.


Diverse tools

Dat gebeurt niet helemaal vrijblijvend. Het ontwikkeldoel, dat jij met behulp van de coaches voor jouw Binnenstebuiten Boost hebt bepaald, staat ook centraal tijdens de coachweek. Ons intensieve programma helpt grenzen te verleggen, belemmerende patronen te doorbreken, van perspectief te veranderen en het vizier te richten op mogelijkheden. Het is gebaseerd op diverse coachingsmethodieken, waaronder Solution Focused Coaching en Ikigai. We werken met theorie van Marinus Knoope, Stephen Covey. Brené Brown en Byron Katie. Zo leeg en vul jij jouw koffer gericht.

Ervaren coaches

Onze coaches en workshopleiders staan voor jou klaar met hun typerende rode koffers. Die hebben zij gevuld met hun eigen talenten, ervaringen en tools om jou verder te helpen. Zo krijg jij tijdens de Binnenstebuiten Boost alle handreikingen om te ontdekken wie jij bent en waar jij staat.


Nieuwe Binnenstebuiten Boost

Ben jij geïnteresseerd in de Binnenstebuiten Boost? Dit najaar start een nieuw traject van zes maanden, inclusief coachweek op een inspirerende locatie in Castricum.


  • Intake traject: begin september 2020
  • Ontvangst reisinformatie coachweek
  • Coachweek in Castricum: 19 t/m 25 oktober 2020
  • Coachgesprek: eind november 2020
  • Coachgesprek: eind december 2020
  • Terugkomevent: half maart 2021