Wat neem jij mee naar huis?

Maaike Petri ging in november 2018 met ons mee op reis. Wij vroegen deze bruidsfotografe: wat zit er sinds de Binnenstebuiten Boost in jouw koffer?

1. Appel

“Appels staan symbool voor liefde. Deze knalgroene herinnert mij eraan dat liefde en nieuwsgierigheid mij richting geven. En dat ik vooral lief voor mij en nieuwsgierig naar mijzelf moet zijn.”

2. Armbandjes

“Met deze simpele E&E-armbandjes heb ik mijn twee allerliefsten, Etienne en Evi, altijd dichtbij me. Zij gunnen mij mijn plek in de wereld en maken mijn leven waardevol.”

3. Notebook

“Dit boekje staat voor mijn talent: storytelling. Het verwoorden en verbeelden van mijn eigen gedachten, maar ook het optekenen van verhalen van anderen.”

4. Gieter

“Dit gietertje was een cadeau van Binnenstebuiten. Zomaar! Verrassing! Glimlach! Omdat alles wat je aandacht geeft groeit. Niet alleen je bedrijf of je tuin, maar vooral jijzelf.”

5. Blad

“Ik vond dit blaadje tijdens mijn eerste coachgesprek. Het symboliseert het begin van mijn reis en wat mij nu bezighoudt: de kracht van imperfectie, schoonheid, transitie.”

6. Boek

“Dit boek van Brené Brown kwam steeds op mijn pad. Tja, dan wil het me vast iets vertellen. Het leert me dat mijn kwetsbaarheid mijn kracht is in plaats van mijn zwakte.”

7. Zeven

“De 7 was een rode draad door mijn week. Kamer 7, 7 dagen weg, 7 totemdieren… Ik heb opgezocht wat het betekent. Houd het er maar op dat het veel met reflectie te maken heeft…”